Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
kynuté těstoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
(Vlasta DVOŘÁKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jhf92p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
(Vlasta DVOŘÁKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n0f1qx// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně chemické vlastnosti těsta z různých druhů rýžových mouk
(Petr Majar)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lhm7l5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma