Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

kynuté těsto

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
 (Vlasta DVOŘÁKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jhf92p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
 (Vlasta DVOŘÁKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n0f1qx// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně chemické vlastnosti těsta z různých druhů rýžových mouk
 (Petr Majar)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lhm7l5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma