Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

hovězí maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
 (Ondřej Černý)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Změny vybraných parametrů piv z minipivovaru v průběhu zrání a skladování
 (Aleš KARAS)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s2rdwu// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Vliv povrchového ošetření kyselinou mléčnou a zrání v obalech na mikrobiologickou kvalitu hovězího masa
 (Lenka Prokešová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//k0dmqc// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Ztráty při zrání a skladování hovězího masa
 (Lenka KOSTOHRYZOVÁ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//vcljj1// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
 (Jan JELÍNEK)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//22gro5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Změny kvalitativních znaků masa během skladování
 (Karolína ZIEGLBAUEROVÁ)

2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0jlnkp// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)