Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Přežívání probiotických bakterií v probiotických doplňcích v závislosti na podmínkách skladování
(Tereza Střelková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9iyq1j// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Přežívání probiotických bakterií v umělých kojeneckých výživách
(Barbora Koutná)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nevw8c// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Přežívání bakterií ve fermentovaných mléčných výrobcích
(Roman POLZER)2005, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wx6wqj// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma
Viskozita a kyselost vybraných druhů bílých jogurtů
(Zuzana BÁRTOVÁ)2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3j5zpx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vybraných karagenanů na titrační kyselost fermentovaných mléčných výrobků
(Lenka NENUTILOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1ygcp7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma