Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Přežívání probiotických bakterií v probiotických doplňcích v závislosti na podmínkách skladování
 (Tereza Střelková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9iyq1j// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Přežívání probiotických bakterií v umělých kojeneckých výživách
 (Barbora Koutná)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nevw8c// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Přežívání bakterií ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Roman POLZER)

2005, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wx6wqj// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma

Viskozita a kyselost vybraných druhů bílých jogurtů
 (Zuzana BÁRTOVÁ)

2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3j5zpx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku vybraných karagenanů na titrační kyselost fermentovaných mléčných výrobků
 (Lenka NENUTILOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1ygcp7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)