Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Probiotické bakterie jako producenti aktivní formy kyseliny listové
(Kateřina Křivá)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cozop/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Přežívání probiotických bakterií v probiotických doplňcích v závislosti na podmínkách skladování
(Tereza Střelková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9iyq1j// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Ověření deklarovaných počtů bakterií v probiotických preparátech určených pro lidskou výživu
(Barbora Podušková)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6ggo2d// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu Bifidobacterium animalis subsp. lactis
(Iveta Kalousová)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0rmsif// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu lactobacillus a bifidobacterium
(Eva LORENCOVÁ)2015, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s3s1d5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy a jejich význam v potravinách
(Michaela Vlčková)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//x7mmtw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy ve víně
(Liana Leshchuk)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dxlx6r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy v produktech minipivovarů
(Michaela SYMONOVÁ)2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//f4w9tl// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných přírodních látek na bakterie produkující biogenní aminy
(Ivana Huňová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xhd72i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Heterocyklické aminy
(Klára Mudráková)2010, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/s9wey/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma