Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Probiotické bakterie jako producenti aktivní formy kyseliny listové
 (Kateřina Křivá)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cozop/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Přežívání probiotických bakterií v probiotických doplňcích v závislosti na podmínkách skladování
 (Tereza Střelková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9iyq1j// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Ověření deklarovaných počtů bakterií v probiotických preparátech určených pro lidskou výživu
 (Barbora Podušková)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6ggo2d// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu Bifidobacterium animalis subsp. lactis
 (Iveta Kalousová)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0rmsif// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu lactobacillus a bifidobacterium
 (Eva LORENCOVÁ)

2015, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s3s1d5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy a jejich význam v potravinách
 (Michaela Vlčková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//x7mmtw// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy ve víně
 (Liana Leshchuk)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dxlx6r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy v produktech minipivovarů
 (Michaela SYMONOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//f4w9tl// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných přírodních látek na bakterie produkující biogenní aminy
 (Ivana Huňová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xhd72i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Heterocyklické aminy
 (Klára Mudráková)

2010, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/s9wey/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)