Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tuk

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Inhibiční účinek přírodních látek rostlinného původu na technologicky významné mikroorganismy
 (Marek Hloch)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//p0uf0g// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Inhibiční a baktericidní účinky nanočástic kovů syntetizovaných pomocí rostlinných extraktů
 (Josef Cikhart)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//neji42// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení monoacylglycerolů a esenciálních olejů na dekarboxyláza-pozitivní bakterie
 (Aneta Ševčíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ow43wm// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení olejů na vybrané bakterie
 (Eva RINGLOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//otuiyb// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma