Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
 (Věra Šmídová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma

Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
 (Martina Táborská)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11213/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
 (Magdaléna Veselá)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/l2uuv/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
 (Martina Táborská)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11213/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Modulace metabolismu lipidů a její dopad na funkce nádorových buněk a působení karcinogenů
 (Ondřej Zapletal)

2018, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/r7b2j/ | Biologie (čtyřleté) / Fyziologie živočichů | Práce na příbuzné téma

Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
 (Věra Šmídová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma

Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
 (Martina Čiháková)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/oyjgm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
 (Martina Táborská)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11213/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Raw food versus cooked food
 (Daniela Hanušková)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ur326/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)