Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Ekonomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Neuromarketing a analýza nákupního rozhodování dle specifické typologie zákazníků
 (Nikola Jarolímová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/46264 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Typologie osobnosti zákazníka
 (Petra Svobodová)

2009, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/oyg3n/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma

Neuromarketing
 (Jan Kříž)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/uyqg6/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma

Komunikační funkce obalu
 (Kamila Jánská)

2012, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/wb2hw/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma

Neuromarketing
 (Jan Kříž)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/uyqg6/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma

Neuromarketing a reklama
 (Petra Svobodová)

2011, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/w0qka/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma

Emocionální působení vzhledu, tvaru a barvy na proces rozhodování zákazníka (limbická analýza)
 (Andrea Chrudimská)

2010, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/gsj45/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma

Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení
 (Michaela Podloučková)

2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//tdc64t// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma

Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace
 (Zahraa Jasimová)

2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ye4tfw// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma

Jogurty-jejich benefity a postavení ve výživě člověka
 (Barbora Slanařová)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sqayk/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)