Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Systém, rychlého, varování, pro, potraviny, a, krmiva

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Polycyklické aromatické uhlovodíky v potravinových komoditách s častým výskytem v Systému rychlého varování pro potraviny a krmiva
 (Veronika Vondrášková)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//bpq5yh// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Výuková opora předmětu Potraviny a nápoje pro 1. ročník oboru Kuchař - číšník pro pohostinství
 (Kateřina Halodová)

2021, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/glv0s/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Návrh a využití studijní opory pro učitele - Potraviny a výživa
 (Linda Šebestová)

2021, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/m0bos/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Vývoj a validace multiplexní technologie xMAP pro detekci a kvantifikaci patogenních virů v prostředí.
 (Jakub Hrdý)

2022, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ozlof/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma

Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
 (Eliška Horáková)

2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/g4385/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Návrh a ověření výukové opory pro výuku oboru kuchař - číšník
 (Lenka Svobodová)

2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/vzg6d/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Porovnání a využití metod senzorické analýzy a instrumentálních metod pro hodnocení potravin
 (Anna Svojanovská)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2668ov// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Značka Regionální potravina a její význam pro regionální rozvoj
 (Aneta Szulló)

2023, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/iwc55/ | Regionální rozvoj a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Problematika arzenu v potravinách a potenciální riziko pro osoby dodržující bezlepkovou dietu
 (Tomáš Nekula)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/zjdm7/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
 (Pavla HENDRYCH JÍROVÁ)

2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lkqxfn// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)