Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

AGEs

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
AGEs - rizikové látky v potravinách
 (Zuzana Hladíková)

2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nvnft/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Produkty Maillardovy reakce pražených sladů a jejich interakce s chmelovými prenylflavonoidy
 (Andrii Vasylytchuk)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//tpkw1k// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Lze využít produkty Maillardovy reakce jako indikátory tepelného ošetření biologických materiálů?
 (Polina Cherepanova)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//3c1wxk// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
 (Adéla Velechová)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//fbj9nd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Studium průběhu Maillardovy reakce
 (Eva Štěpanovská)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//a6za5q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Maillardova reakce
 (Žaneta MARXOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g16nuq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Studium průběhu Maillardovy reakce
 (Eva Štěpanovská)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//a6za5q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
 (Adéla Velechová)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//fbj9nd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

AGEs - rizikové látky v potravinách
 (Zuzana Hladíková)

2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nvnft/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

AGEs - rizikové látky v potravinách
 (Zuzana Hladíková)

2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nvnft/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)