Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
AGEsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
AGEs - rizikové látky v potravinách
(Zuzana Hladíková)2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/nvnft/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Produkty Maillardovy reakce pražených sladů a jejich interakce s chmelovými prenylflavonoidy
(Andrii Vasylytchuk)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//tpkw1k// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Lze využít produkty Maillardovy reakce jako indikátory tepelného ošetření biologických materiálů?
(Polina Cherepanova)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3c1wxk// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
(Adéla Velechová)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//fbj9nd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Studium průběhu Maillardovy reakce
(Eva Štěpanovská)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//a6za5q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Maillardova reakce
(Žaneta MARXOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g16nuq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Studium průběhu Maillardovy reakce
(Eva Štěpanovská)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//a6za5q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
(Adéla Velechová)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//fbj9nd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
AGEs - rizikové látky v potravinách
(Zuzana Hladíková)2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/nvnft/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
AGEs - rizikové látky v potravinách
(Zuzana Hladíková)2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/nvnft/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma