Theses on the same topic (having an identical keyword):

Gastronomické služby

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 24 theses)
Menu engineering and its use in gastronomy
 (Zdeněk Juráň)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic

Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice
 (Ivana Ružičová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/met7z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Využití menu engineeringu v gastronomii
 (Barbara Hladíková)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11322/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Analýza kvality poskytovaných služeb v gastronomických provozech nabízejících menu na slevových portálech
 (Kateřina Košťálová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13670/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 24 theses)