Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Gastronomické služby a personální obsazení v rezidenci velvyslance
 (Lukáš Stach)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12971/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Gastronomické služby v nákupních centrech
 (Šárka Váchová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15071/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Gastronomické služby ve vybrané lokalitě
 (Tereza Serbusová)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6009/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
 (Elizaveta Kuznetsova)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Menu engineering and its use in gastronomy
 (Zdeněk Juráň)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
 (Marek Liška)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/g08bp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití gastronomických trendů v restauračním menu
 (Jiřina Macková)

2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/za3zy/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
 (Klára Lukůvková)

2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/jh2kp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Marketingová komunikace Gastro - Menu Express, a. s.
 (Filip Waschek)

2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/u4b0t/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Menu engineering a jeho využití v gastronomii
 (Monika Frkousová)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/kgvjz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)