Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Gastronomické služby v lázeňském městě
(Martin Voldřich)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13329/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomické služby v nákupních centrech
(Šárka Váchová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15071/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomické služby ve vybrané lokalitě
(Tereza Serbusová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6009/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Gastronomické služby podél dálnic
(Eva Tlacháčová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6949/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
(Elizaveta Kuznetsova)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
(Marek Liška)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/g08bp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
(Monika Frkousová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/kgvjz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
(Klára Lukůvková)2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/jh2kp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Menu engineering and its use in gastronomy
(Zdeněk Juráň)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice
(Ivana Ružičová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/met7z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma