Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Využití gastronomických trendů v restauračním menu
 (Jiřina Macková)

2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/za3zy/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Menu engineering - faktory ovlivňující rozhodnutí zákazníka
 (David Vála)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8735/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Marketingová komunikace Gastro - Menu Express, a. s.
 (Filip Waschek)

2020, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/u4b0t/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
 (Barbora Ryšavá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Gastronomická sémantika filmů Velká žranice a Menu. Komparativní analýza.
 (Tereza GORENČÍKOVÁ)

2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//9cldhf// | Filmová studia / Filmová studia / Televizní a rozhlasová studia | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)