Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Gastronomické služby

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
 (Barbora Ryšavá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Využití menu engineeringu v gastronomii
 (Barbara Hladíková)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11322/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice
 (Ivana Ružičová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/met7z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Menu engineering - faktory ovlivňující rozhodnutí zákazníka
 (David Vála)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8735/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)