Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Česká gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
 (Deana Gieratová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jtz6z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

The Application of Marketing Mix for Two Differently Focused Cafes and its Comparison
 (Lucie Gajdošová)

2018, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tpklak// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma

Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm
 (Vladimír Horký)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12374/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Gastronomie portugalských regionů
 (Tereza Hukalová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB13456 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Argentinská gastronomie z hlediska nabídky a poptávky v Praze
 (Karolína Štajnerová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/69455 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Analýza zastoupení latinskoamerické gastronomie v Praze
 (Markéta Smejtková)

2012, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/64908 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Základní rysy gastronomie Francie a Španělska.
 (Ingrid PTÁČKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//43jh32// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Role kulinářských festivalů v dědictví české gastronomie
 (Nikola Janíková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ysabv/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradiční česká gastronomie napříč časem
 (Martina Klouparová)

2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qdti1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm
 (Vladimír Horký)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12374/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)