Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
(Deana Gieratová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jtz6z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
The Application of Marketing Mix for Two Differently Focused Cafes and its Comparison
(Lucie Gajdošová)2018, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tpklak// | Economics Policy and Administration / Business Administration | Práce na příbuzné téma
Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm
(Vladimír Horký)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12374/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Gastronomie portugalských regionů
(Tereza Hukalová)2022, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB13456 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Argentinská gastronomie z hlediska nabídky a poptávky v Praze
(Karolína Štajnerová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/69455 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Analýza zastoupení latinskoamerické gastronomie v Praze
(Markéta Smejtková)2012, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/64908 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Moderní česká gastronomie a město Jeseník
(Tereza Sztalmachová)2024, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ou587/ | Cestovní ruch a turismus / | Práce na příbuzné téma
Role kulinářských festivalů v dědictví české gastronomie
(Nikola Janíková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ysabv/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Tradiční česká gastronomie napříč časem
(Martina Klouparová)2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qdti1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm
(Vladimír Horký)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12374/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma