Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Praktické využití netradičních kombinací potravin v gastronomii
(Pavel PLOCHÝ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ouhk67// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza francouzské gastronomie
(Filip Kratochvíl)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6156/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza francouzské gastronomie
(Filip Kratochvíl)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6156/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
(Ademi Akhmetova)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/owblo/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Kvalita nabídky a služeb restaurací nabízejících hispánskou kuchyni na vybraném území
(Klára Prouzová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/hviam/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
(Denisa Jarošová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tzmdo/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Kvalita gastronomických služeb v Brně
(Kristýna Jurková)2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//elktm9// | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo
(Barbora Šilerová)2020, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3by0in// | Ekonomika a management / Management a marketing, specializace Design management | Práce na příbuzné téma
A Multiple-Parallel-Text Approach to Chinese and Czech Dish Names
(Lucie Habichová)2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xoql5/ | Mezinárodní teritoriální studia / Kulturní studia Číny | Práce na příbuzné téma
Pokrmy připravované v jedné nádobě
(Elena Czigle)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//45zooj// | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma