Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
restauraceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Ako domácnosti sporia a investujú: úloha úspor a pôžičiek – komparácia domácností v Českej a Slovenskej republike v rokoch 2009-2020
(Lea Šimonová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/85658 | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Ochranné spolky, jejich vznik, struktura a vývoj do 20. let 20. století na příkladu Národní jednoty pro jihozápadní Moravu a Národní jednoty pošumavské
(Jaroslava Smetanová)2014, Disertační práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/uarsu/ | Historické vědy (čtyřleté) / Historie - české dějiny | Práce na příbuzné téma
Analýza a komparace české a rakouské bytové politiky v letech 2009–2018 a jejich efekty na trhy s bydlením v Praze a ve Vídni
(Daniel Herko)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/82243 | Ekonomie a hospodářská správa / Národní hospodářství | Práce na příbuzné téma
Srovnání přístupu České národní banky a Švýcarské národní banky k rostoucí inflaci
(Eva Běhálková)2023, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jqw3f/ | Ekonomie / | Práce na příbuzné téma
Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích
(Karel Vojta)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6577/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích
(Karel Vojta)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6577/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
(Deana Gieratová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jtz6z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide
(Gažová Gažová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/kbgbw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace cenové úrovně pokrmů pražských restaurací obsažených v průvodci Michelin
(Quang Vu Minh)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/w0nl5/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
(Daniel Veselý)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/aoi1b/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma