Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Studium fosfátových a borofosfátových skel s obsahem In\dindex{2}O\dindex{3}
(Antonín Račický)2013, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//bic5an// | Chemie a technologie materiálů / Materiálové inženýrství | Theses on a related topic
Fyzikálně-chemická charakterizace nanočásticového systému -Fe2O3
(Ondřej MALINA)2016, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//fb72rv// | Fyzika / Aplikovaná fyzika | Theses on a related topic
Vliv přípravy a mletí na vybrané fyzikálně-chemické parametry výběrových káv
(Kateřina Dokládalová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uusmgu// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vztahy mezi vybranými fyzikálně-chemickými vlastnostmi mouk, reologickými parametry a kvalitou pekařských výrobků
(Věra Pilná)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ffmrg4// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Hodnocení vybraných fyzikálně-chemických parametrů speciální jemně granulované celozrnné pohankové mouky
(Kateřina Horáková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ts184j// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Hodnocení fyzikálně-chemických parametrů zrajících sýrů
(Hana Strojilová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//58iv78// | Potravinářství a výživa člověka / | Theses on a related topic
Složení fytoplanktonu na předzdrži VN Žermanice a jeho možný vliv na kvalitu vody v nádrži.
(Beáta KUNÁŠOVÁ)2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//l81prn// | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Theses on a related topic
Utilization of algae in food industry
(Kateřina Patloková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5iemnp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic