Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

alimentární onemocnění

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 13 theses)
Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
 (Martina Táborská)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11213/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Kateřina Vránová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Zhodnocení a srovnání poskytovaných stravovacích služeb ve dvou zařízeních - dětský stacionář a centrum sociálních služeb.
 (Ester HOUDKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//em1dgj// | Rehabilitace / Rehabilitační - psychosociální péče o postižené děti, dospělé a seniory | Theses on a related topic

Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
 (Pavla JÍLKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1ntlqy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
 (Věra Šmídová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Theses on a related topic

Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
 (Lenka Nováková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//09rosv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic

VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
 (Soňa Nováčková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/95xhm4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Kateřina Vránová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
 (Kateřina Vránová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Methods of determination of mycotoxins in cereals
 (Miloš Trifković)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//aojwaj// | Rostlinolékařství / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 13 theses)