Theses on the same topic (having an identical keyword):
alimentární onemocněníKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
(Martina Táborská)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11213/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Kateřina Vránová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Zhodnocení a srovnání poskytovaných stravovacích služeb ve dvou zařízeních - dětský stacionář a centrum sociálních služeb.
(Ester HOUDKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//em1dgj// | Rehabilitace / Rehabilitační - psychosociální péče o postižené děti, dospělé a seniory | Theses on a related topic
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
(Pavla JÍLKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1ntlqy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
(Věra Šmídová)2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Theses on a related topic
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
(Lenka Nováková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//09rosv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
(Soňa Nováčková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/95xhm4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Kateřina Vránová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Kateřina Vránová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Změna fenotypových vlastností bakterií při jejich uchovávání
(Šárka Fenclová)2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/bjhr8/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Theses on a related topic