Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

konvenience

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Jak vnímají spotřebitelé přídatné látky
 (Tomáš Konečný)

2024, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gv2gs/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma

Přídatné látky v potravinách a jejich využití
 (Tereza Martincová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//iwpomh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR
 (Petra Bogášová)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8223/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Aditivní látky v potravinách - II
 (Lenka Maršíková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//fi61g0// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv potravinářských přídatných látek na izolaci DNA z ryb a rybích výrobků
 (Kateřina Kodešová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ozrjcm// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv potravinářských přídatných látek na vybrané vlastnosti bakterií
 (Tereza Dvořáková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//gck08o// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie
 (Miroslav Jaššo)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vx2q6b// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Použití přídatných látek při výrobě potravin
 (Kamila Borešová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//eqv98k// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv aditiv přidávaných do potravin na zdraví člověka
 (Vladimír Matoušek)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6630/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Výživa a chronická obstrukční plicní nemoc
 (Zuzana Přichystalová)

2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/va6pu/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)