Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Podnikatelský koncept vybraného zařízení cestovního ruchu v Mariánských Lázních
 (Pavlína UHROVÁ)

2013, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//vxoo18// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský koncept vybraného zařízení cestovního ruchu v Mariánských Lázních
 (Pavlína UHROVÁ)

2013, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//vxoo18// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
 (Kateřina Ronešová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ascl2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Molekulární gastronomie
 (Filip Jung)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie
 (Lukáš Peřinka)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11116/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Inovace výuky oboru gastronomie na středních školách
 (Michaela Imrichová)

2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/bttpw/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů
 (Anežka Pivoňková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13864/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
 (Zuzana Nešetřilová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dnw6t/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Gastronomie Ruska a bývalého SSSR v Praze
 (Iuliana Zashikhina)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/hg8yw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradiční česká gastronomie napříč časem
 (Martina Klouparová)

2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qdti1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)