Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv mikroklimatických ukazatelů na kvalitu a složení bazénových vzorků mléka u dojnic holštýnského skotu
(Lucie Mandová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sknywu// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení vybraných ukazatelů složení mléka v průběhu laktace u ovcí plemene cigája
(Petr Bartoň)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h7o2cw// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv zdravotního stavu dojnic na množství, složení a technologické vlastnosti jejich mléka
(Andrea Justová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hzozg2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Variabilita složení a kvality ovčího mléka v průběhu laktace
(Vendula Nováková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jnxw3i// | Zemědělská specializace / Zemědělské inženýrství | Práce na příbuzné téma
Parametry dojitelnosti a jejich vztah k množství, složení a technologickým vlastnostem kravského mléka
(Jiří Mareš)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k25io8// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vliv složení a kvality kozího mléka na technologii výroby sýrů
(Hana Konečná)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kjdnxe// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Změny kyselosti sýrů ementálského typu v průběhu zrání
(Monika RANDLOVÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lvgr2v// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
(Zuzana Leischnerová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
MALDI ToF MS jako nástroj kontroly zrání sýra
(Jan STRNAD)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//s52b31// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
(Michaela Křenková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma