Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Vliv mikroklimatických ukazatelů na kvalitu a složení bazénových vzorků mléka u dojnic holštýnského skotu
 (Lucie Mandová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//sknywu// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení vybraných ukazatelů složení mléka v průběhu laktace u ovcí plemene cigája
 (Petr Bartoň)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h7o2cw// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv zdravotního stavu dojnic na množství, složení a technologické vlastnosti jejich mléka
 (Andrea Justová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hzozg2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Variabilita složení a kvality ovčího mléka v průběhu laktace
 (Vendula Nováková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jnxw3i// | Zemědělská specializace / Zemědělské inženýrství | Práce na příbuzné téma

Parametry dojitelnosti a jejich vztah k množství, složení a technologickým vlastnostem kravského mléka
 (Jiří Mareš)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k25io8// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Vliv složení a kvality kozího mléka na technologii výroby sýrů
 (Hana Konečná)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kjdnxe// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Změny kyselosti sýrů ementálského typu v průběhu zrání
 (Monika RANDLOVÁ)

2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lvgr2v// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Jakostní parametry dlouhozrajících sýrů v průběhu výrobního procesu a zrání sýrů
 (Zuzana Leischnerová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7afqe7// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

MALDI ToF MS jako nástroj kontroly zrání sýra
 (Jan STRNAD)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//s52b31// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
 (Michaela Křenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qtxaod// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)