Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slovaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Caffeine content in coffee beverages on the campus of the Czech University of Life Sciences Prague
(Eliška Jurošková)2023, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//j4tz67// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
(Anna Venikova)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
(Anna Venikova)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
(Katarína Černajová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Postavení čokolády v současné gastronomii
(Aneta Koubková)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kulturthema Essen - Gastronomie im Kanton Graubünden
(Kristýna Roušarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//jmt17c// | Filologie / Německý jazyk pro odbornou praxi | Práce na příbuzné téma
Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
(Katsiaryna Ivanova)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využití čokolády v moderní gastronomii.
(Lenka MLČÁKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yrw06q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
(Anna Venikova)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma