Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 30 prací)
Caffeine content in coffee beverages on the campus of the Czech University of Life Sciences Prague
 (Eliška Jurošková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//j4tz67// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
 (Anna Venikova)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
 (Anna Venikova)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
 (Katarína Černajová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Postavení čokolády v současné gastronomii
 (Aneta Koubková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/r950z/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kulturthema Essen - Gastronomie im Kanton Graubünden
 (Kristýna Roušarová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//jmt17c// | Filologie / Německý jazyk pro odbornou praxi | Práce na příbuzné téma

Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii
 (Katsiaryna Ivanova)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12261/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití čokolády v moderní gastronomii.
 (Lenka MLČÁKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yrw06q// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
 (Anna Venikova)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 30 prací)