Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

stravovací úsek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii.
 (Viktoriya Murzina)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy v hotelnictví a gastronomie v Jihočeském kraji
 (Věra CAISOVÁ)

2009, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//sh4eww// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Stravovací návyky budoucích gastronomů
 (Jaroslav Kylián)

2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rpcmc/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma

Rozvoj služeb v lázeňském hotelu
 (Václav Podhrázský)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11127/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Cizojazyčná kompetence zaměstnanců vybraných lázeňských a wellness ubytovacích zařízení v České republice (Slovenské republice)
 (Egor Korzhavin)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14108/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nové trendy wellness služeb a jejich uplatnění ve WELLNESS HOTELU FRYMBURK
 (Soňa CHOCHOLATÁ)

2013, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//nefcgv// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Raw food versus cooked food
 (Daniela Hanušková)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ur326/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
 (Lukáš Pawera)

2021, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6g2ivy// | Zemědělská specializace / Tropical Agrobiology and Bioresource Management | Práce na příbuzné téma

Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
 (Anieluz Concepcion PASTOLERO)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//a0wo5a// | Geography / International Development Studies | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)