Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
stravovací úsekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii.
(Viktoriya Murzina)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Moderní trendy v hotelnictví a gastronomie v Jihočeském kraji
(Věra CAISOVÁ)2009, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//sh4eww// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Stravovací návyky budoucích gastronomů
(Jaroslav Kylián)2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rpcmc/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby | Práce na příbuzné téma
Rozvoj služeb v lázeňském hotelu
(Václav Podhrázský)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11127/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Cizojazyčná kompetence zaměstnanců vybraných lázeňských a wellness ubytovacích zařízení v České republice (Slovenské republice)
(Egor Korzhavin)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14108/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nové trendy wellness služeb a jejich uplatnění ve WELLNESS HOTELU FRYMBURK
(Soňa CHOCHOLATÁ)2013, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//nefcgv// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
(Karolína Králová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Raw food versus cooked food
(Daniela Hanušková)2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ur326/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
(Lukáš Pawera)2021, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6g2ivy// | Zemědělská specializace / Tropical Agrobiology and Bioresource Management | Práce na příbuzné téma
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
(Anieluz Concepcion PASTOLERO)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//a0wo5a// | Geography / International Development Studies | Práce na příbuzné téma