Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
(Adéla Velechová)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//fbj9nd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
(Barbora Kuchlerová)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//w3x0mu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vinifikace s třapinami na antioxidační a senzorické vlastnosti vína
(Aneta Ehrenbergerová)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fcxkb7// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku pokrutin z bobulí révy vinné na antioxidační vlastnosti taveného sýra
(Marie Kudrnáčová)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//wcvtl1// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Sýry a jejich antioxidační vlastnosti
(Daniela Hrančíková)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//j6rb1c// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv sušení na antioxidační vlastnosti slupek z bobulí révy vinné
(Tereza Hloušková)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//h57olv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv tvrdosti vody na fyzikálně-chemické vlastnosti nálevu z kořene omanu pravého
(Edita Ježilová)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//s6oj4c// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv flavonoidů na expresi DDR genů v oxidačním stresu
(Michaela VAVŘIČKOVÁ)2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//6l61jg// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma