Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

salátové rostliny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
 (Adéla Velechová)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//fbj9nd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
 (Barbora Kuchlerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//w3x0mu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vinifikace s třapinami na antioxidační a senzorické vlastnosti vína
 (Aneta Ehrenbergerová)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fcxkb7// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku pokrutin z bobulí révy vinné na antioxidační vlastnosti taveného sýra
 (Marie Kudrnáčová)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//wcvtl1// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Sýry a jejich antioxidační vlastnosti
 (Daniela Hrančíková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//j6rb1c// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv sušení na antioxidační vlastnosti slupek z bobulí révy vinné
 (Tereza Hloušková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//h57olv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv tvrdosti vody na fyzikálně-chemické vlastnosti nálevu z kořene omanu pravého
 (Edita Ježilová)

2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//s6oj4c// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv flavonoidů na expresi DDR genů v oxidačním stresu
 (Michaela VAVŘIČKOVÁ)

2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//6l61jg// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma