Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jídloKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Historie a současnost spotřební kultury – sociální a psychologické aspekty moderního konzumenství
(Milan Paták)2022, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/gmnt6/ | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma
Komparace stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni
(Adéla Kučerová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bmb8e/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie
(Nataliia Kolomiiets)2024, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/v01s9/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Hostinská zařízení na přelomu 19. a 20. století v Hradci Králové, sondy do jejich sociálního významu a hmotné kultury
(Karolína Prokopová)2011, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dx4mc/ | Historické vědy / Etnologie | Práce na příbuzné téma
Jídlo a stolování ve vybraných dílech Hermanna Melvillea
(Martin VACEK)2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//xkkryn// | Učitelství pro základní školy / Uč. cizích jazyků pro ZŠ-AJ navazující | Práce na příbuzné téma