Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jídlo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Historie a současnost spotřební kultury – sociální a psychologické aspekty moderního konzumenství
 (Milan Paták)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/gmnt6/ | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma

Komparace stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni
 (Adéla Kučerová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/bmb8e/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Hostinská zařízení na přelomu 19. a 20. století v Hradci Králové, sondy do jejich sociálního významu a hmotné kultury
 (Karolína Prokopová)

2011, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dx4mc/ | Historické vědy / Etnologie | Práce na příbuzné téma

Jídlo a stolování ve vybraných dílech Hermanna Melvillea
 (Martin VACEK)

2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//xkkryn// | Učitelství pro základní školy / Uč. cizích jazyků pro ZŠ-AJ navazující | Práce na příbuzné téma