Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu lactobacillus a bifidobacterium
(Eva LORENCOVÁ)2015, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s3s1d5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Dekarboxylázová aktivita vybraných bakterií v prostředí s přídavkem bakteriocinů
(Eva Theimrová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9cb0oq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Dekarboxylázová aktivita kmenů izolovaných z kefíru
(Jitka Bláhová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dns8c9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu u Lactobacillus curvatus in vitro a v mléce
(Michal Rybenský)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dj7584// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vnějších faktorů na produkci biogenních aminů u Lactobacillus rhamnosus
(Lucie Vítková)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vh1k6g// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Dekarboxylázová aktivita bakterií izolovaných z přírodních sýrů
(Gabriela MANTLOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n2sskm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u \kur{Lactobacillus curvatus\kur{}} v podmínkách \kur{in vitro\kur{}} a v mléce
(Adéla Žalková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6wcbhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
(Radka Flasarová)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu u Lactobacillus curvatus in vitro a v mléce
(Michal Rybenský)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dj7584// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce biogenních aminů bakteriemi v mléce o různé tučnosti
(Kristýna Staňková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ffptdb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma