Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií rodu lactobacillus a bifidobacterium
 (Eva LORENCOVÁ)

2015, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s3s1d5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Dekarboxylázová aktivita vybraných bakterií v prostředí s přídavkem bakteriocinů
 (Eva Theimrová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9cb0oq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Dekarboxylázová aktivita kmenů izolovaných z kefíru
 (Jitka Bláhová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dns8c9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu u Lactobacillus curvatus in vitro a v mléce
 (Michal Rybenský)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dj7584// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vnějších faktorů na produkci biogenních aminů u Lactobacillus rhamnosus
 (Lucie Vítková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vh1k6g// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Dekarboxylázová aktivita bakterií izolovaných z přírodních sýrů
 (Gabriela MANTLOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n2sskm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u \kur{Lactobacillus curvatus\kur{}} v podmínkách \kur{in vitro\kur{}} a v mléce
 (Adéla Žalková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6wcbhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
 (Radka Flasarová)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vnějších faktorů na dekarboxylázovou aktivitu u Lactobacillus curvatus in vitro a v mléce
 (Michal Rybenský)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dj7584// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Produkce biogenních aminů bakteriemi v mléce o různé tučnosti
 (Kristýna Staňková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ffptdb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)