Theses on the same topic (having an identical keyword):
tavený sýrKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Složení ternárních směsí tavicích solí s citronanem sodným a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Helena Bačová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0qqgvv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
(Richardos-Nikolaos Salek)2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Antibakteriální účinek tavící soli HBS (polyfosforečnan s dlouhým lineárním řetězcem).
(Adéla NOVÁKOVÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t1gyy4// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Možnosti využití vybraných hydrokoloidů a směsí různých fosforečnanů při výrobě tavených sýrů
(Gabriela NAGYOVÁ)2014, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9afu3b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
(Iva Peníšková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7mb4pf// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Kyselina adipová a její soli jako možná náhrada tradičních tavicích solí
(Lenka JEDLIČKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6yx0ms// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
(Eva Janošíková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Antibakteriální účinek tavící soli HBS (polyfosforečnan s dlouhým lineárním řetězcem).
(Adéla NOVÁKOVÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t1gyy4// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic