Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv typů balení na trvanlivost masných výrobků
(Michaela BURIANOVÁ)2017, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ysqbhl// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Vliv obalového materiálu na trvanlivost vybraných druhů potravin
(Lucie Šašinková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wny180// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie balení na trvanlivost produktů
(Lucie RYKROVÁ)2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//cc81q2// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Posouzení trvanlivosti masných výrobků
(Adéla Velková)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//61to7a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Principy prodlužování trvanlivosti masných výrobků
(Pavla Doleželová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0qyo58// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Rostlinné antioxidanty jako alternativa pro prodloužení trvanlivosti masných výrobků
(Kateřina Havlová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cqrn1v// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Masné výrobky s přídavkem živočišné bílkoviny
(Šárka Buchtíková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//frh1dx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
(Šárka Horváthová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Sýry v gastronomii
(Igor Kuznetcov)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13145/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry
(Tereza Druláková)2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//0n79ts// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma