Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Vliv typů balení na trvanlivost masných výrobků
 (Michaela BURIANOVÁ)

2017, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ysqbhl// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Vliv obalového materiálu na trvanlivost vybraných druhů potravin
 (Lucie Šašinková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wny180// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie balení na trvanlivost produktů
 (Lucie RYKROVÁ)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//cc81q2// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Posouzení trvanlivosti masných výrobků
 (Adéla Velková)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//61to7a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Principy prodlužování trvanlivosti masných výrobků
 (Pavla Doleželová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0qyo58// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Rostlinné antioxidanty jako alternativa pro prodloužení trvanlivosti masných výrobků
 (Kateřina Havlová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cqrn1v// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Masné výrobky s přídavkem živočišné bílkoviny
 (Šárka Buchtíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//frh1dx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
 (Šárka Horváthová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Sýry v gastronomii
 (Igor Kuznetcov)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13145/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry
 (Tereza Druláková)

2024, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//0n79ts// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)