Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
červená řepaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační aktivita potravinového doplňku Chlorella
(Barbora HNÍZDOVÁ)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//2nh5kj// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných analytických charakteristik a antioxidační aktivity medu
(Eva Volaříková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//moalh0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení základních analytických parametrů červené řepy a vodnice
(Gabriela Velková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pe3xgz// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvalitativních parametrů salátové řepy
(Mariana MIKEŠOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//w30pmn// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma
Stanovení základních analytických parametrů červené řepy a vodnice
(Gabriela Velková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pe3xgz// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma