Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

červená řepa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antioxidační aktivita potravinového doplňku Chlorella
 (Barbora HNÍZDOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//2nh5kj// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných analytických charakteristik a antioxidační aktivity medu
 (Eva Volaříková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//moalh0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení základních analytických parametrů červené řepy a vodnice
 (Gabriela Velková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pe3xgz// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvalitativních parametrů salátové řepy
 (Mariana MIKEŠOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//w30pmn// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

Stanovení základních analytických parametrů červené řepy a vodnice
 (Gabriela Velková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pe3xgz// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma