Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mlékoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
(Jiří Prokop)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7w50an// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
(Alžběta Dorota Dostálová)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0qncmy// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových šťáv z jablek
(Nicola Sochorcová)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rfc7bb// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnotenie vínnych destilátov
(Orsolya Jávorka)2022, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//35r6g4// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Výroba piv s ovocnou příchutí a jejich senzorické hodnocení
(Eva Burianová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cj2f1j// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Senzorické a analytické hodnocení mléka z farmy a mléčného automatu
(Petra Tymová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3xd2jo// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické a analytické hodnocení chutnosti sýrových analogů
(Lenka Brabcová)2010, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//xdcmdc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků
(Lenka BARTOŠKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//igvdxm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Analytické a senzorické možnosti kontroly falšování pravosti révového vína
(Kamil Rozek)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yitvj1// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv stupně oxidace moštů na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vinné
(Zdeněk Řihák)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r6smsp// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma