Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mléko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
 (Jiří Prokop)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7w50an// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
 (Alžběta Dorota Dostálová)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0qncmy// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení odrůdových šťáv z jablek
 (Nicola Sochorcová)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rfc7bb// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnotenie vínnych destilátov
 (Orsolya Jávorka)

2022, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//35r6g4// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Výroba piv s ovocnou příchutí a jejich senzorické hodnocení
 (Eva Burianová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cj2f1j// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Senzorické a analytické hodnocení mléka z farmy a mléčného automatu
 (Petra Tymová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3xd2jo// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické a analytické hodnocení chutnosti sýrových analogů
 (Lenka Brabcová)

2010, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//xdcmdc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení čokoládových výrobků
 (Lenka BARTOŠKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//igvdxm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické možnosti kontroly falšování pravosti révového vína
 (Kamil Rozek)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yitvj1// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv stupně oxidace moštů na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vinné
 (Zdeněk Řihák)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r6smsp// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)