Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv vybraných přírodních látek na bakterie produkující biogenní aminy
 (Ivana Huňová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xhd72i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobní působení esenciálních olejů na bakterie produkující biogenní aminy
 (Viera Nováková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//24y2re// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální působení kolicinů na bakterie produkující biogenní aminy
 (Andrea Martinková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uri497// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení vybraných mastných kyselin na bakterie produkující biogenní aminy
 (Lenka Bradáčová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ay9oon// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu \kur{Staphylococcus} produkující biogenní aminy
 (Adéla Žalková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0pcw1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných faktorů na kulturu degradující biogenní aminy v podmínkách \kur{in vitro}
 (Iva Březinová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tblbkq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech
 (Klára Sigmundová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8zkz1u// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy ve fermentovaných mléčných výrobcích
 (Kristýna Bubelová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0fffgj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
 (Radka Flasarová)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvasinky jako součást mikrobioty osidlující potravinové suroviny a potraviny
 (Kateřina Ferbyová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k66l5c// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma