Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv zařazení žitných otrub do krmné směsi vykrmovaných králíků na růst, příjem krmiva, konverzi živin a kvalitu jatečného těla
(Martina Hozáková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//380czx// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma
In vitro trávení pšenice a pšeničných výrobku a jeho vliv na obsah karotenoidů
(Kateřina Mysíková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6vphve// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení pšenice z hlediska výživy a zdraví člověka
(Fridolín Tlustý)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//l4j0a0// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Palmový tuk
(Michaela Krupková)2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/h16or/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Kokosový tuk
(Izabela Vojsovičová)2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sk4hg/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Mléčný tuk a jeho využití v potravinářských technologiích
(Martina Nejedlíková)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o3tujo// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Tuk a mastné kyseliny v čokoládě
(Simona Pešková)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//vk16na// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Přispívá skutečně mléčný tuk k rozvoji aterosklerózy?
(Martina Otáhalová)2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q9a4t/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Intramuskulární tuk v hovězím mase a jeho vliv na vnímání organoleptických vlastností konzumenty
(Adéla Zelenková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hudhpa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Palmový tuk ve výživě člověka
(Klára Kňákalová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v4r7xa// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma