Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jogurtKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
(Petra VAROUSOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3rpzfn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků
(Radek OLIVER)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jxnewc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání mikrobiální metabolické produkce na odpadní a sušené syrovátce
(Petra Elefantová)2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//gf6d70// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku sušené syrovátky na senzorickou jakost tavených sýrů
(Kristýna HLADKÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u53mzg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mléčný výrobek s přídavkem kravské syrovátky
(Alžběta Kosařová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ck85ms// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Úprava sušiny mléka pro výrobu jogurtů
(Petr Žíla)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//seh8nb// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma