Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jogurt

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
 (Petra VAROUSOVÁ)

2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3rpzfn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků
 (Radek OLIVER)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jxnewc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání mikrobiální metabolické produkce na odpadní a sušené syrovátce
 (Petra Elefantová)

2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//gf6d70// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku sušené syrovátky na senzorickou jakost tavených sýrů
 (Kristýna HLADKÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u53mzg// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mléčný výrobek s přídavkem kravské syrovátky
 (Alžběta Kosařová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ck85ms// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Úprava sušiny mléka pro výrobu jogurtů
 (Petr Žíla)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//seh8nb// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma