Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bezpečnost potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin
 (Veronika Kondelová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cb38ng// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Bezpečnost potravin kontaminovaných mykotoxiny
 (Miroslav Najman)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dw3fwh// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Jedlý hmyz z hlediska bezpečnosti potravin a výživy v rozvojových zemích
 (Pavel Pucholt)

2021, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rs8nxd// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace podmínek PCR pro druhovou identifikaci listerií z potravin
 (Andrea Rosová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gl0jmy// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Bezpečnost potravin podávaných ve školských stravovacích zařízeních
 (Šárka Buštíková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//mrrjk0// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma

Možná rizika v provozovnách společného stravování a jejich prevence
 (Adam HOFHANSL)

2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//a6nezf// | Veřejné zdravotnictví / | Práce na příbuzné téma

Nedostatečně tepelně upravená svalovina a jeji parazitární rizika
 (Kateřina Schmidtová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q1yvwi// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
 (Michaela Podlešáková)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/ilbue/ | Dopravní technologie a spoje / Logistické technologie | Práce na příbuzné téma

Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
 (Kateřina Kubátová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/l02z1/ | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)