Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Strategická analýza konkrétního podniku
(Petr Kolář)2016, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sfj22/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Finanční analýza vybraného podniku z oblasti potravinářství
(Tomáš Fiala)2021, Bakalářská práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / České vysoké učení technické v Praze
• http://theses.cz/id/o1ud23/ | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Termická analýza a její využití v potravinářství
(Klára Hrubá)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z2w6o6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza energetických procesů v potravinářství pomocí termovizních metod
(Lukáš Urban)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qqvmxm// | Zemědělská specializace / Technika a mechanizace zemědělství | Práce na příbuzné téma
Transformace právní formy rodinné restaurace Ventura Pub Evropák
(Patrik Konopásek)2023, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/wqrkl/ | Právo v podnikání / | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr připravované restaurace Erie
(Valerie Georgiyeva)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/yq6ov/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán na založení restaurace
(Slávek Boch)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/tjirx/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Analýza rizik při zavádění nové kampaně v restauraci společnosti PEXX Consulting, s.r.o.
(Jan Danzer)2024, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//prr3at// | Management rizik / | Práce na příbuzné téma
Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
(Jana Zajíčková)2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//def5wf// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán - Restaurace ve stylu francouzské crêperie
(Klára Němcová)2016, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/de7b9/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma