Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Návrh postupu pro zavedení HACCP ve stravovacím zařízení
(Lucie Prokopová)2012, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/91011 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Zpracování příručky HACCP pro restaurační zařízení
(Barbora Hořínková)2014, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/102026 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
(Magdaléna Veselá)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/l2uuv/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma