Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Návrh postupu pro zavedení HACCP ve stravovacím zařízení
 (Lucie Prokopová)

2012, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/91011 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Zpracování příručky HACCP pro restaurační zařízení
 (Barbora Hořínková)

2014, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/102026 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma

Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
 (Magdaléna Veselá)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/l2uuv/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)