Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bramboryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Významné antioxidanty a antioxidační aktivita v různě zbarvených hlízách odrůd brambor
(Sebastian Holaza)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//111rgl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita kvercetinu a jeho derivátů
(Martina HOZOVÁ)2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//a2x7ck// | Chemie / Bioorganická chemie | Práce na příbuzné téma
Studium aktivity enzymových a nízkomolekulárních antioxidačních systémů
(Simona Macuchová)2010, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//73pp4v// | Fyzikální chemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv enzymové hydrolysy na rozpustnost a antioxidační vlastnosti izolátů bramborových proteinů získaných tepelnou koagulací
(Klára MIKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//6r8fx9// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma