Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

brambory

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Významné antioxidanty a antioxidační aktivita v různě zbarvených hlízách odrůd brambor
 (Sebastian Holaza)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//111rgl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita kvercetinu a jeho derivátů
 (Martina HOZOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//a2x7ck// | Chemie / Bioorganická chemie | Práce na příbuzné téma

Studium aktivity enzymových a nízkomolekulárních antioxidačních systémů
 (Simona Macuchová)

2010, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//73pp4v// | Fyzikální chemie / | Práce na příbuzné téma

Vliv enzymové hydrolysy na rozpustnost a antioxidační vlastnosti izolátů bramborových proteinů získaných tepelnou koagulací
 (Klára MIKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//6r8fx9// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma