Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Okoun říční

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
 (Vitalii Varha)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rgoeeu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
 (Martina Kučerová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//izwobj// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
 (Markéta Kraus)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5639j1// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv složení na organoleptické vlastnosti masa
 (Eva Budková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2dfhpg// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Organoleptické a chemické vlastnosti koření používaného v jihoasijské kuchyni
 (Martin Špinka)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zr5m5s// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv chemické struktury vonných a chuťových látek na organoleptické vlastnosti potravin
 (Michaela Dvořáková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//74jlyt// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv výživy na organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků
 (Tereza Daňková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uhigof// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
 (Matěj KOŘÁN)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//s53d9c// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Organoleptické vlastnosti zvěřiny a výrobků z ní
 (Marie Henrychová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//h3zyih// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
 (Daniel Drholec)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//70kyky// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)