Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

senzorická analýza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Použití fosfátů v masné výrobě
 (Marika Tesařová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bwa7gp// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Využití tuků a jejich náhražek v masné výrobě
 (Sylva Bartůňková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//le7w8h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
 (Klára Janíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Masné výrobky s přídavkem živočišné bílkoviny
 (Šárka Buchtíková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//frh1dx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv fermentace a skladování na jakostní parametry fermentovaných mléčných výrobků
 (Kamil Šín)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9mxdkl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující průběh fermentace syrovátky
 (Lucie Drcmánková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jxe9fv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma