Theses on the same topic (having an identical keyword):
fermentaceKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Analýza spotřeby růžových vín
(Jana Rottová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12128/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Analýza spotřeby růžových vín
(Jana Rottová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12128/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Umění vs. molekulární kuchyně
(Kateřina Ondračková)2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/s20u6/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Estetika a kulturní studia | Theses on a related topic
Technologické možnosti výroby klaretu - historie a současnost
(Anna Fráňová)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8t60tl// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic
Analýza spotřeby růžových vín
(Jana Rottová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12128/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic