Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Ojedinělý gastronomický koncept
(Klára Marešová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/l59d2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Unikátny gastronomický koncept
(Martin Hučko)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14871/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Ojedinělý gastronomický koncept
(Jaroslava Gopaul)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5364/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
(Petr Müller)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8117/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Koncept gastronomického provozu
(Martina Kindl)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13101/vsh_b_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
(Tereza Šašková)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/bu6rd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
(Jan Foldyna)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/sqvbj/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech
(Adéla Rieszová)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/xd8uw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku
(Alex Hrobárik)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ays3r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
A Framework Proposal For Choosing A New Business Implementation Model In Henkel
(Tsz Wan Li)2015, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/48063 | Ekonomika a management / International Management | Práce na příbuzné téma